.

.

Ultrazvučni Nakit Čistiji, BlumWay Profesionalni Mini Nakit Čistiji,Sonična Čistiji za Nakit,Naočale,Prstenje,Zlata,Srebra,Dijamant,Novčić,Pazi,Denture,500ML SUS Tenk(White)

Ultrazvučni Nakit Čistiji, BlumWay Profesionalni Mini Nakit Čistiji,Sonična Čistiji za Nakit,Naočale,Prstenje,Zlata,Srebra,Dijamant,Novčić,Pazi,Denture,500ML

KM 39.08
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Jedinstvena Profesionalni 40-48 KHz(Čišćenje Frekvenciju) Sonična Čistiji】Čišćenje frekvenciju je nešto što je pod kontrolom sonična generator/vozač odbora, sonična frekvenciju varira drugačije u određenom su se kretale u ocijenjena frekvenciju.Drugu frekvenciju od sonična daje utjecaj na različite veličine mrlja čišćenje efekat.Je ultrazvučni čišćenje mašinu sa čišćenje frekvenciju je zaposeo širi čišćenje domet i jači čišćenje moć. 【Širom Prijavu】Jedinstvena je dizajnirao.To nije samo sonična čistiji stroj za čišćenje naočare, ali i prefekt za nakit, satovi i gledati, šminku za zube, novčiće, ili laboratoriju instrumente i više. 【Lako Koristiti 3 Minuta Auto Duboko Čišćenje】ne moram oprati Čaše za ruku i na taj način, spasio dovoljno vremena i energije.Što je još važnije, na ovaj način, nema potrebe da brineš o gubitku ili grebanja objektiv je tokom čišćenja proces. 【Uslužno Dizajn】Nezavisni moć interfejs da bi imali bolji čišćenje rezultat, molim te, dodati malo naočale čišćenje ili nakit čišćenje da se potopi i operi se.Ako imate kakvih pitanja o proizvod, molim vas da kontaktirate nas i dat ćemo sve od sebe da pomognem. 1. Povezati Moć. 2. Skinuti poklopac i stavi čišćenje stvari. 3. Sipaj u vodu kao i nekoliko kapi za čišćenje tekućine. 4. Pritisni dugme prekidac za 3 minuta da se automatski čist i struju. 3 Minuta Čišćenje.Uklanja 99% ostatka na proizvoda.Preporučujemo veš u našoj sonična mašinu sa čišćenje da dobijem bolji čist.Ultrazvučni frekvenciju varira drugačije u određenom su se kretale u ocijenjena frekvenciju.Je ultrazvučni čišćenje mašinu sa čišćenje frekvenciju je zaposeo širi čišćenje domet i jači čišćenje moć.Molim te, prazna tenk nakon svakog koristiti, zar ne zadrži ostatak, u rezervoar, obriši rezervoar, i slučaj sa čistu odeću, ili gazu.Ako postoji nešto da rdja u stroj zbog ostatke, samo obrišem s vodom, neće štetu tvoj kontakt Naočale.Molim te NE koristi sonična stroj za čišćenje dragocjenosti kao biseri i hawksbill morske kornjače i sl.jer su lakše oštećen tokom veš proces.Blum Way sonična nakit čistiji koristi najnoviji sonična tehnologija, proizvode 50000 HZ sonična srednjoj moć da talog mrlje, nam popravio vaš nakit, naočare, i prsten u svježe bez oštećenja.Profesionalni nakit čišćenje mašinu za tvoj izbor!.NAPOMENA : .Temperatura mašine će ustati nakon što je kontinuirani koristi, da bi trebala da povrijedim tvoj proizvod ili biti opasno.Dizajniramo samo-zaštite mehanizam.Kada temperatura raste, strojevi nece raditi.Molim vas, koristimo nakon stroj smiruje.Autentično 40 KHZ Frekvenciju.Automatski Prestani u 3 minuta.Zgodno da se Nosim.Bezbednosti Zaštitu Uređaj. 1 * Sonična Nakit Čistiji. 1 * Korisničko Uputstvo. 1 * Naplaćivati liniju.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji