.

.

ThePerfectPicks Farme Puter Jelo s Poklopcem na Pultu, Puter Čuvar & Nosioca, Puter Kontejner za Frižider sa Drvenim Svježinu Foka, Unaprijediti Kuhinji Dekor, Drži Dva Stapica koja od Kikirikija

ThePerfectPicks Farme Puter Jelo s Poklopcem na Pultu, Puter Čuvar & Nosioca, Puter Kontejner za Frižider sa Drvenim

KM 14.96
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✅ DODATI STIL I LJEPOTA DA PULTU : Ovo Puter Jelo s Poklopcem Na Pultu će se dodati stil u tvoju kuhinju i dekor.Dolazi sa bijelim bazu, sa bambus poklopac i gray berba slova. ✅ DRŽI PUTER SVJEŽE DUŽE.DRŽI FRIŽIDERU MIRISI NAPOLJE.Ovo puter glupost za kontra ima čvrsto odgovara bambus poklopac to stalno vazduh i mirisi napolje.Ovo uskoro će postati tvoja omiljena jela buter sa pokriva za korištenje u frižideru, ili na pultu vrhu. ✅ EKSTRA ŠIROM : Puter držač će stati dva stapica koja od kikirikija ili jedan veliki pola kile blok od kikirikija.Maslac jelo savršeno pristaje za oboje Zapad i Istok / Evropska Obale puter. ✅ VISOKOG KVALITETA : Neće slomiti, chip, crack ili ding.Baza je u mašinu za pranje sudova sigurno i preporučujemo za pranje ruku u bambus poklopac. ✅ POKUPITI ODGOVARA PRIBOR DRŽAČ KOMADU.Vidiš naš drugi nešto za našu divnu, iste farme Pribor Caddy koji može da izdrži do 20 pomagala.
Svidjet će ti se vidi i funkcionalnost ovo jedinstvena, berba farme puter jelo . "Puter" slova je divna berba, mekani gray dizajn.To ne samo da će služiti kao puter kontejnera, ali moderna žarište na tvom pultu.Ovo je veliki puter jelo je neuništiva i neće čip ili ding i suđa je na sigurnom.To je ekstra širok oko 4 cm, dovoljno širok da stane dva stapica koja od kikirikija ili Zapad i Istok / Evropska obale puter.Dolazi sa čvrsto odgovara bambus poklopac to će držati mirisi i puter svježe.Baza je u mašinu za pranje sudova sigurno i preporučujemo za pranje ruku u bambus poklopac.
.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji