.

.

Kuhinji Strani Sudoperu Filter, Praktično Kutiju Organizator Multifunkcionalni Firma Eko Jaka Sudoperu Sunđer Držač za Kuhinju

Kuhinji Strani Sudoperu Filter, Praktično Kutiju Organizator Multifunkcionalni Firma Eko Jaka Sudoperu Sunđer Držač

KM 71.92
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Gore i dolje dvije vrste vežite način, zgodno i praktične, uzmi koristiti uglu prostor sudoperi.Može se koristiti za radnju čišćenje alat, kao što je oprati i sunđer, lako da ih odvedem kada pere suđe.U prazni rack je napravljen od visokog kvaliteta, visokog pritiska materijala, koji je ekološki prijateljskog, čvrsto i trajna u upotrebi.Trouglasti formi, hollow na dnu lako drenaža, dobro imajući kapacitet, lako je rastaviti i da se okupi.Multifunkcionalni crpi rack, može se koristiti za izvlačenje voće i povrće, ili kao sudoperu smeće kutiju.Karakteristika : 1. U prazni rack je napravljen od visokog kvaliteta, visokog pritiska materijala, koji je ekološki prijateljskog, čvrsto i trajna u upotrebi.2. Multifunkcionalni crpi rack, može se koristiti za izvlačenje voće i povrće, ili kao sudoperu smeće kutiju.3. Može se koristiti za radnju čišćenje alat, kao što je oprati i sunđer, lako da ih odvedem kada pere suđe.4. Gore i dolje dvije vrste vežite način, zgodno i praktične, uzmi koristiti uglu prostor sudoperi.5. Trouglasti formi, hollow na dnu lako drenaža, dobro imajući kapacitet, lako je rastaviti i da se okupi.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Crpi Rack Material : PPColor : Blue Product Veličine : Povrsine. 26 x 14 x 9 cm / 10.2 x 5.5 x 3.5 in Weight : Povrsine. 200g / 7.1 oz Paket Listu : 2 x Crpi Rack4 x Hook2 x Sisaljku Cup Note : 1. Molim vas, dozvolite 0-1 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Draining Rack
Material:
PP
Color:
Blue
Product Size:
Approx. 26 x 14 x 9 cm / 10.2 x 5.5 x 3.5 in
Weight:
Approx. 200g / 7.1oz
Package List:
2 x Draining Rack :
4 x Hook :
2 x Suction Cup :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Proizvodi u kategoriji